2012. szeptember 12., szerda

A harmadik Tuza

2012.09.12-én Eri és én újból szülők lettünk, megszületett Barna fiunk!
Terhességünk 39.hét+1.napján, reggel 9:21-kor, 3350gr súllyal, 54cm hosszal.

Előző este zuhanyzás közben elment a nyákdugó, úgyhogy készenléti szolgálatba helyeztem magam. Az este eseménymentesen telt...már amennyire, mert Lili épp beteg, jön a foga úgyhogy hőemelkedése van, takonyfolyása, és hisztérikája :) Esténként többször kelt fel hozzá Eri, hogy visszaaltassa. Én a készenlétis természetesen mit sem érzékelve ebből, előre rápihentem a szülésre. :)
Reggel 6:15-kor mondja Eri, hogy ma szülés lesz, mert este szivárgott a magzatvíz, és mostanra már érezhetően folyik.
A napi rutint azért nem borítottuk fel, megetettük a gyerekeket, öltöztetés, tisztába tétel, elindítottuk a napjukat, aztán 7:30-körül bementünk a kórházba, átadtam a szülészeten, és mentem tovább a munkahelyre, hogy kijelentkezzek. (Anyósom már az este átjött, ő vigyázott a lányokra, és segít is, míg Eri visszatér a mókuskerékbe)
8:21-kor jött a hívás, hogy a vizsgálatok alatt el ment a magzatvíz, s mivel már 12 órája szivárog, irány a műtő. (6 óra után császározni kellett volna)
Kaptam magam, eldobtam a gyeplőt, és irány a kórház. Eri közben hívott, hogy már elő is készítették, csengessek majd az ajtón, és már öltöztetnek is be. Ez így is történt, kb 9:00-ra zöld klepettyusban, cipőre húzott hajhálóban vártam A pillanatot.... aztán egyszer csak hallom a műtőből a gyereksírást....MEGSZÜLETETT ! ! ! 
Pár perc múlva kihozták a fürdetőbe, ahol már ott lehettem vele, majd mikor elkészültünk, még volt alkalmunk pár szót váltani a bogyótárolóval is, hál' isten vele is minden rendben.
Holnap reggel valószínűleg csajostól bevesszük a szülészeti osztályt, kíváncsi vagyok mit szólnak az új jövevényhez :)
 
 Semmi kétség, fiú a szentem :)